Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Es compleixen 7 anys de l'existència del .CAT

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

  • Inici
  •  » Cultura
  •  » Es compleixen 7 anys de l'existència del .CAT

#1 18-09-2012 19:48:39

daniol
Administrador
Adicte.cat
Ubicació: Elx
Registrat: 27-01-2008
Missatges: 1345
Web

Es compleixen 7 anys de l'existència del .CAT

Es compleixen ja 7 anys des que la ICANN va aprovar la creació del TLD .cat, concedit a la cultura i llengua catalana, tot gràcies a l'esforç de la fundació PuntCAT, amb l'ajuda d'internautes catalanoparlants, institucions, empreses i col·lectius.

Actualment ja hi ha 55.310 dominis .cat registrats i és el domini amb més continguts a Internet, el que més densitat d'informació aporta a la xarxa i amb més força de comunitat (informació disponible a http://domini.cat/estadistiques/index.html).

Des de flog.cat volem felicitar a la Fundació PuntCAT pel seu treball i per col·laborar vitalment en fer més forta la comunitat catalanoparlant a Internet, alhora que demanem que els preus de registre i renovacions seguisquen abaixant per aconseguir major difusió i que es mantinga la política de revisió i l'exigència de tenir continguts actius en català perquè el .cat seguisca sent un TLD de màxima qualitat.

Més informació: http://domini.cat/noticies/view.php?ID=1595

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Cultura
  •  » Es compleixen 7 anys de l'existència del .CAT

Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB