Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Quedada flog.cat Festivern 2011

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

#1 07-12-2011 03:51:30

thor9216
Usuari
No escriu missatges, ELL és el missatge
Ubicació: València DC, País Valencià
Registrat: 23-02-2009
Missatges: 671
Web

Quedada flog.cat Festivern 2011

http://i1119.photobucket.com/albums/k640/festiverners/Festivernxicotet.jpg
ARRAP + LA PEGATINA + VOLTOR + OBRINT PAS + NEW YORK SKA JAZZ ENSEMBLE + FELIU VENTURA + PANORÀMIX + LA RAÍZ + ARTHUR CARAVAN + COMPARTIR DÓNA GUSTET + ATZEMBLA + TERMOFRÍGIDUS + XARANGA AIGUABRUTA + DJ PANXO + PLAN B!

I a més: Festivern Cultural,  zona d'acampada, campionat de futbet i tota la màgia de la Valldigna!


Bones notícies festiverneres!

Ja està ací el Festivern 11-12, el festival d'hivern de les comarques centrals valencians. Enguany, amb il·lusions renovades tornem a Valldigna, en concret a Tavernes de la Valldigna per a una nova edició carregada de festa i cultura.

La festa començarà la setmana prèvia a la nota de Cap d'Any amb el Festivern Cultural, que enguany aplegarà xerrades i projeccions de documentals sobre temes valencians.

Ja al cap de setmana, hem preparat un dia 30 dedicat als carrers, espais culturals i bars de Tavernes. Per començar hi haurà un concert a la Casa de la Cultura del cantautor xativí Feliu Ventura que presentarà el seu nou disc 'Música i Lletra' així com dels alcoians Arthur Caravan que ens presentaran el seu nou disc 'Atles Enharmònic'. Tot seguit hi haurà un correbars amb la Xaranga Aiguabruta 210 pels bars de Tavernes i que acabarà al pub La Bombonera, on hi haurà un concert gratuït de Voltor, Atzembla i Termofrigidus. La festa arribarà fins al pub Màgic on hi haurà djs.

L'endemà, el dia gran del festival començarà de matí amb l'actuació del col·lectiu Compartir Dóna Gustet que ens presentaran el projecte de la pel·lícula 'Arròs Movie' a la Casa de Cultura. I ja de vesprada, la traca final. A les 19:30h s'obrirà el pavelló. Allí tindrem als Arrap amb el seu rap valencià de metxa ràpida. Tot seguit el mític grup de Tavernes de la Valldigna Panoràmix just abans de les tradicionals campanades que, com també és tradicional, les retransmetrà el Conill Merut amb la Xaranga Aigua Bruta. Amb l'eufòria del nou any al cos, el pavelló de Tavernes tremolarà amb el festival que ens preparen la New York Ska Jazz Ensemble, La Raíz, Obrint Pas i La Pegatina. Una autèntica explosió de festa i música que acabarà amb els potents djs Panxo i Plan B.

Ah! I enguany hem recuperat la zona d'acampada, al costat del pavelló, i el sopar popular. Per a reserves, escriviu a Mr.festivern***.

Bon Festivern a tothom!

Flogcaters i flogcateres! Ja fa que anem dient de fer una quedada. Si encara no teniu pla per a capdany aquesta pot ser una molt bona oportunitat, 20€, zona d'acampada, Obrint Pas i La Pegatina...
Pel que fa a mi i a marina7fcb el mes segur es que anem. Si mes no ens podríem veure al concert! Qui pensa anar al festivern?big_smile

Per a mes informació http://blocs.mesvilaweb.cat/Festivern

Desconnectat

 

07-12-2011 03:51:30

 


#2 21-12-2011 19:19:28

darkwolf
Usuari
Alumne
Registrat: 10-03-2010
Missatges: 21

Re: Quedada flog.cat Festivern 2011

Jo potser hi vaig, si acavo per allà ja diré alguna cosa per a quedar amb la gent d´allà!

Desconnectat

 

#3 21-12-2011 22:47:59

Vtopvs
Professor Freak
Professional Freak
Ubicació: Amaurota
Registrat: 16-06-2008
Missatges: 490

Re: Quedada flog.cat Festivern 2011

Jo com se'm creuen els cables qui sap si al final no marxo.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB