Daniel OG
#0
Aquesta imbècil timadora de 23 anys, Ashley-Anne Kirilow, està sent jutjada al Canadà per estafa, després de que simulara durant mesos que tenia un càncer terminal per aconseguir diners i gaudir "de la vida que li quedava". Fins i tot es va afaitar el cap, les celles i les pestanyes, per semblar que estava sent sotmesa a un tractament de quimioteràpia. La jove repetia entre els seus amics que li quedaven uns pocs mesos de vida i es va tatuar "wont QUIT" ("no em rendiré") als seus artells. Efectivament, va rebre tractament per un tumor benigne al pit, però després va començar a dir als seus amics que tenia càncer de mama. Després d'intentar aconseguir diners dels seus pares, que no van poder oferir res, la jove va acudir als seus amics a per ajuda. Va crear un grup de Facebook des del qual demanava donacions, amb el que va aconseguir reunir més de 21.000 dòlars. Què penseu? Quina pena li imposarieu?
Sigues el primer a qui li agrada això.
Erik
#1
A treballar sense cobrar fins que retorni tots els diners, com a poc. Aviam si hi ha una condemna exemplar. La presó l'únic que faria és que continués visquent com una reina. Tot pagat, menjar gratuït, allotjament gratuït... Aviam si el proper cop s'ho pensa una mica millor. A més a més és una falta de respecte per tots aquells que han tingut un càncer terminal i que no han pogut fer-hi res. Sense comptar el dany que pot ocasionar als familiars d'aquesta gent.
En fi, així va el món.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Dèlia
#2
Ostia, jo la ficaria a treballar i/o cuidar a aquestes persones que realment tenen Càncer. Obviament, sense cobrar, i veient dia a dia el que realment comporta tenir un Càncer, a veure si pren consciència. I retornar els diners, obviament.
Sigues el primer a qui li agrada això.