Daniel OG
#0
En un exercici de gran estupidesa, l'equip del Windows Live Messenger ha decidit suprimir la funcionalitat de "mostra la meva webcam" i "mostra la webcam del contacte" (show my webcam) i deixant només la funcionalitat de videotrucada, a partir de la versió 14.0.8117.416, causant confusió i disgust entre els usuaris.
Segons ells, causava confusió entre els usuaris més retardats, que no podien comprendre que hi haguera dos funcionalitats: mostrar webcam i la videotrucada, i amb l'excusa de que amb el Wave 4 es podran fer videotrucades en alta definició, que no sé a qui li interessa.
És una decisió horrible! L'opció de webcam individual és molt millor. A més, obliga a que els dos tinguen webcam, i molta gent no té webcam. També, per exemple, a vegades algú vol posar la webcam mentre l'altre no pot o no es sent bé. També hi ha ocasions en que tenim 2 webcams de trucada d'àudio però tothom a casa dorm i no es vol habilitar l'audio, així que ara s'hauria de silenciar els micròfons i altaveus.
La supressió d'aquesta funcionalitat ha fet runes 100% el Windows Live Messenger i ha ocasionat milers i milers de gent descontenta.
No obstant, algú va pensar i va guardar-se la versió anterior que sí tenia la opció.
Així que, desinstal·la la versió actual i fes un downgrade a la versió anterior. Aquí hi ha un enllaç a una descàrrega de l'última versió compatible amb aquesta funcionalitat (Megaupload).
http://www.megaupload.com/?d=SO17A4MF Windows Live Messenger (2009, Wave 3, Build 14.0.8089.726)
Shame on you, Microsoft!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#1
Aquests de mocosoft tenen menys llums que Belén Esteban.
Sigues el primer a qui li agrada això.