Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Joc d'educació sexual amb tocs d'humor

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

#1 11-08-2010 20:50:48

daniol
Administrador
Adicte.cat
Ubicació: Elx
Registrat: 27-01-2008
Missatges: 1345
Web

Joc d'educació sexual amb tocs d'humor

Private és un joc en què l'acció transcorre en l'aparell reproductor femení i voltants. La missió del capità Sterling i els seus nois, protegits únicament per barrets de làtex, consisteix a lluitar contra bacteris i virus.

Per sobreviure en un entorn tan poc acollidor, els comandaments de Private hauran de recórrer de quatre armes: antibacteris, antifúngica, antiretroviral i espermicida. Cadascuna només és eficaç contra alguns dels enemics de Private.

Després d'un breu tutorial, Private es transforma en un joc frenètic, en què la rapidesa en escollir la munició ho és tot. El disseny dels nivells dificulta els moviments, de manera que batallar contra les diferents malalties i paràsits sexuals és tot un repte.

Encara que l'anatomia de Private no sigui molt fidel a la realitat, el joc compleix el seu paper educatiu gràcies a les fitxes dels "enemics". Els diàlegs en anglès desborden de dobles sentits i acudits, amenitzant situacions que corren el risc de tractar amb excessiva serietat.

El joc està disponible, de moment, en anglés.

Vídeo trailer:Vídeo real del joc:


Descàrrega:
http://www.e4.com/game/privates.html

Desconnectat

 

Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB