Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Centenars de pollastres triturats vius

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

#1 02-09-2009 02:04:25

daniol
Administrador
Adicte.cat
Ubicació: Elx
Registrat: 27-01-2008
Missatges: 1345
Web

Centenars de pollastres triturats vius

Molta gent diria que el pensament de que els éssers humans donem fàstic, que som la pitjor de les escòries que han viscut sobre la superfície del planeta, i que en definitiva hem de morir tots per desaparèixer com a espècie i portar l'equilibri de tornada a la faç de la terra, és un pensament de hippy pudent de qualitat.

Però estudiem ara el següent vídeo en el qual centenars d'adorables pollets acabats de néixer són mòlts per fer carn d'hamburguesa (supose jo, entre altres coses); és realment impressionant fins que un es posa a pensar en que de fet, gairebé cada dia menja algun producte alimentari que conté pollastre.

El dilema i debat es centren en que aquesta doble moral tan característica de la nostra espècie ens dicta que els animalets aquests haurien de ser sacrificats abans de passar-los pel triturador, però òbviament tot això és una qüestió emocional, els pollastres probablement no saben que els espera i no senten por (la qual cosa seria la més cruel de tot el procés) i per ells el triturador és una cosa realment gegant, així que potser tampoc no arriben a sentir dolor per la seva ràpida i potent acció.

Cadascú pot treure les seves conclusions, el cas és que sempre resultarà pertorbant i fins tot commovedor veure coses com aquestes, així menges carn cada dia, i com obviem el procés mitjançant el qual l'aliment arriba a la taula.


Avís: Inadequat per a menors. Conté imatges que poden ferir la sensibilitat del lector.


Desconnectat

 

02-09-2009 02:04:25

 


#2 02-09-2009 14:55:28

AraleChan
Usuària
Per dormir llegeix post's
Registrat: 19-07-2008
Missatges: 379

Re: Centenars de pollastres triturats vius

Dioooooooooooos!!!!
No he pogut acabar de veure-ho...
és... terrible
com hi pot haver gent així per favor?
però si eren pollets U.U
què desagradable...


Heoricament llançaré lluny la meva roba per estar despullada com les roses que ballen al meu voltant, volant lliures. Si hem de separar-nos per qualsevol mitjà et prometo que canviaré el món.
- Podrem canviar el món, jo no em penso rendir, el somnis seran realitat big_smile -

Desconnectat

 

Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB