Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Els meus grups de música favorits

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

#51 28-01-2014 09:06:14

maccabj
Usuari
Noob
Registrat: 28-01-2014
Missatges: 1

Re: Els meus grups de música favorits

Escolteu aquest gurp català, us molarà tant als Metaleros com als poperos jejee
https://www.youtube.com/watch?v=3F16n4TWB1Y

Desconnectat

 

#52 08-05-2014 20:04:54

mauro27ja
Usuari
Noob
Registrat: 08-05-2014
Missatges: 1

Re: Els meus grups de música favorits

Per poder exposar tots els grups que m'agraden farien falta pàgines i pàgines plenes de noms. Crec que dient que dins la biblioteca del meu telèfon mòbil tinc més de mil tres-centes cançons ja queda prou clara la meva melomania. Tot i això, he de dir que em falta moltíssima música per recol·lectar. En aquest comentari simplement em limitaré a explicar quina és la música que més m'ha influït en el que porto de vida, així que m'abstindré d'enumerar una llarga sèrie de grups i només diré els gèneres que més m'agraden i els grups més representatius d'aquests.
En primer lloc, tot i que intento diversificar els meus gustos escoltant tota mena de gèneres musicals, com ara ska, metal, funk, new wave o música electrònica, tinc una considerable tendència a escoltar punk i rock alternatiu principalment internacional. No em desagrada el rock nacional, però crec que no és comparable al provinent de països de parla anglosaxona. Dins del que m'agrada del punk rock, cal que destaqui llegendaris grups com són Ramones, Sex Pistols i The Clash. També altres més actuals com Rise Against, amb una tendència més hardcore punk. Aquesta música ràpida transmet un sentiment de revolució contra el sistema molt enèrgic amb el qual m'identifico. Respecte al rock alternatiu, hi ha una diversitat tan considerabe que és molt difícil agrupar les diverses bandes que m'agraden dins d'un mateix gènere, com a molt puc posar com a exemple gèneres com el grunge, amb grups com Nirvana i Smashing Pumpkins, i l'indie rock, amb grups com Arctic Monkeys. També he d'afegir a bandes com Red Hot Chili Peppers, Muse i Radiohead, els quals m'han influït considerablement a l'hora d'interpretar i compondre amb la guitarra i el baix, instruments amb els quals porto més d'un i de dos anys tocant, respectivament.
Tot i que mai he anat a classes de música, ha estat gràcies als amics els quals em van introduir a aquesta música que hagi acabat dedicant una considerable part del meu temps a la música. Sempre he tingut la sensació de no saber-ne prou, així que intento no limitar els horitzons dels meus gustos musicals i conèixer nous móns amb cada nou grup que escolto.

Mauro José Abbona

Desconnectat

 

#53 29-08-2015 12:34:26

marie
Usuària
Tafaner de temes
Registrat: 29-08-2015
Missatges: 5

Re: Els meus grups de música favorits

Ofereixen préstecs entre particulars sense cap cost per avançat a raó de 2%

Hola ofereixo EURO individual 2.000 préstecs a 1.000.000 euros
qualsevol persona capaç de retornar amb interessos a una taxa baixa
2% .We són persones que ofereixen préstecs entre
Les persones que necessiten greu per a les petites empreses, que
la concessió de préstecs locals i els préstecs internacionals a les persones
a tot arreu i sense càrrecs anteriors. Nosaltres no nécessitons molts documents.
Préstec just i honest i fiable. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix i permeti'ns ajudar a obtenir el crèdit que necessita de forma segura i evitar
i estafes, mentre que la subscripció d'un contracte de préstec entre particular, de debò.
Poseu-vos en contacte amb nosaltres per e-mail: duvalmarie219***

Desconnectat

 

Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB