Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Nova Aplicació en CATALÀ [GRATIS]

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

#1 18-01-2014 12:24:58

jbelletti
Usuari
Tafaner de temes
Registrat: 15-12-2011
Missatges: 6

Nova Aplicació en CATALÀ [GRATIS]

Es tracta de YOPP, Your OPinion Platform,  l'aplicació per donar valor a les teves opinions. Aportant la teva opinió et beneficies tu mateix i la teva pròpia comunitat. Diàriament podràs expressar el teu punt de vista sobre 5 preguntes d'actualitat, podràs apuntar-te als grups que t'interessin i plantejar les preguntes que consideris oportunes en l'àmbit i tema que tu mateix escullis. Un cop contestada la pregunta podràs saber l'opinió de la resta d'usuaris.

És important que sàpigues que la teva opinió a és totalment anònima, YOPP només volsaber si ets home o dona, l'any de naixement i el teu codi postal per poder oferir-te les preguntes que més et puguin interessar segons aquests paràmetres.

YOPP és una eina que facilita la Participació Ciutadana i la posa a l'abast de la teva mà. A través del teu smartphone i de la teva tauleta podràs donar la teva opinió tant al teu Ajuntament com a qualsevol altra administració pública però també a restaurants, hotels, establiments... o a qualsevol servei contractant de manera que puguis ajudar a millorar el teu entorn i els serveis que reps.  A més a més podràs conèixer el punt de vista de la resta d'usuaris.

Amb YOPP la teva opinió tindrà més valor que mai, estarà reforçada per la resta d'opinions dels usuaris i podrà arribar a les persones adequades perquè les tinguin en compte i decideixin coneixent l'opinió de la gent.

http://s27.postimg.org/sx0iaawr7/Captura_YOPP1.jpg http://s15.postimg.org/r3969s4aj/Captura_YOPP2.jpg

L'aplicació ja està disponible per iPhone i Android:

- Android: DESCARREGA: https://play.google.com/store/apps/deta … &hl=ca
- iPhone: DESCARREGA: https://itunes.apple.com/es/app/yopp/id577192461?mt=8

Desconnectat

 

18-01-2014 12:24:58

 


Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB