Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Us presento YOPP, l'aplicació per opinar EN CATALÀ

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Us presento YOPP, l'aplicació per opinar EN CATALÀ

#1 18-01-2014 12:22:40

jbelletti
Usuari
Tafaner de temes
Registrat: 15-12-2011
Missatges: 6

Us presento YOPP, l'aplicació per opinar EN CATALÀ

Es tracta de YOPP, Your OPinion Platform,  l'aplicació per donar valor a les teves opinions. Aportant la teva opinió et beneficies tu mateix i la teva pròpia comunitat. Diàriament podràs expressar el teu punt de vista sobre 5 preguntes d'actualitat, podràs apuntar-te als grups que t'interessin i plantejar les preguntes que consideris oportunes en l'àmbit i tema que tu mateix escullis. Un cop contestada la pregunta podràs saber l'opinió de la resta d'usuaris.

És important que sàpigues que la teva opinió a és totalment anònima, YOPP només volsaber si ets home o dona, l'any de naixement i el teu codi postal per poder oferir-te les preguntes que més et puguin interessar segons aquests paràmetres.

YOPP és una eina que facilita la Participació Ciutadana i la posa a l'abast de la teva mà. A través del teu smartphone i de la teva tauleta podràs donar la teva opinió tant al teu Ajuntament com a qualsevol altra administració pública però també a restaurants, hotels, establiments... o a qualsevol servei contractant de manera que puguis ajudar a millorar el teu entorn i els serveis que reps.  A més a més podràs conèixer el punt de vista de la resta d'usuaris.

Amb YOPP la teva opinió tindrà més valor que mai, estarà reforçada per la resta d'opinions dels usuaris i podrà arribar a les persones adequades perquè les tinguin en compte i decideixin coneixent l'opinió de la gent.

http://s27.postimg.org/sx0iaawr7/Captura_YOPP1.jpg http://s15.postimg.org/r3969s4aj/Captura_YOPP2.jpg

L'aplicació ja està disponible per iPhone i Android:

- Android: DESCARREGA: https://play.google.com/store/apps/deta … &hl=ca
- iPhone: DESCARREGA: https://itunes.apple.com/es/app/yopp/id577192461?mt=8

Desconnectat

 

18-01-2014 12:22:40

 


  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Us presento YOPP, l'aplicació per opinar EN CATALÀ

Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB