Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Aclariment sobre requeriments legals de l'estat espanyol

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

#1 12-10-2012 18:01:07

admin
Administrador
Post-star
Registrat: 27-01-2008
Missatges: 388
Web

Aclariment sobre requeriments legals de l'estat espanyol

En relació a certa informació recent i certes noticies relatives a la intenció del govern espanyol d'investigar en xarxes socials i disposar requeriments legals a persones susceptibles d'haver comés accions contràries als interessos de l'estat espanyol o les seves lleis (tal i com poden ser, requeriments d'identificació per comentaris o continguts publicats, incitació a manifestacions, organització d'esdeveniments, assumptes de copyright, protecció d'identitat, assumptes de menors, etc.), per l'interès dels nostres usuaris de Catalunya o de l'estat espanyol, que podrien veure violada la seva llibertat d'expressió i protecció a Internet pròximament:

A diferència d'altres xarxes i portals, basades en l'estat espanyol, europeu o altre:


  • Aquesta xarxa no rebrà ni executarà en mode algun requeriments legals procedents de qualsevol altre país diferent al Regne Unit, on hi té base la titularitat del servei, sent aquest l'únic estat amb jurisdicció vàlida per efectuar-ho. És a dir, aquesta xarxa rebutjarà tot requeriment procedent de l'estat espanyol, i amb caràcter retroactiu a la vigència de l'actual propietari.


  • Aquest portal també denegarà tota sol·licitud no basada en una ordre judicial o d'un procediment en curs firme i ordre d'execució obligatòria dins del Regne Unit.


  • Aquest portal pot no procedir amb l'ordre si considera que el objecte de discussió no incompleix els termes del servei o està en contra de la llibertat d'expressió.


  • Aquesta xarxa no identificarà en mode algun cap individu per situacions diferents a les indicades a les condicions del servei.


  • Aquesta xarxa, a banda d'ignorar tal fet, es reserva el dret d'emprendre accions contra tot requeriment sense jurisdicció o sense base.


Desconnectat

 

12-10-2012 18:01:07

 


Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB