Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

#Novullpagar

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

#1 20-05-2012 21:18:16

Cataloniaman
Usuari
Noob
Registrat: 18-04-2012
Missatges: 3

#Novullpagar

Enhorabona a Josep Casadellà, la teva iniciativa ens porta a la reflexió que el Govern de la Generalitat te molt clar que no vol renunciar a l'expoli al que ens té sotmesos.
Quan fa anys que les autopistes catalanes haurien de ser de franc, ABERTIS amb l'aval de CIU, ens sotmeten a l'expoli constant allargant concessions. Els Catalans hem dit prou i volem erradicar de socarrel aquesta "trileria". Prou estafes i prou enganys!!!
El més lleig del tema és que ABERTIS i La Caixa es preocupen perquè el moviment #Novullpagar no es divulgui als medis. Doncs Aprofitan la 2a convocatòria del #Novullpagar, he sortit a esmolar la falç en signa de protesta... per cert, no us sembla sospitosa la semblança del logo de CIU amb ABERTIS? Dona la sensació que comparteixen gamma cromàtica. Potser haurien d'anar al mateix impressor alhora de promocionar-se... o potser ja ho fan?...mmm... això fa pudoreta... en fi.

Desconnectat

 

20-05-2012 21:18:16

 


Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB