Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Ens fan falta molts jugadors catalans a CyberRepublik

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

#1 01-02-2012 19:27:05

erepcat
Usuari
Noob
Registrat: 26-12-2010
Missatges: 2

Ens fan falta molts jugadors catalans a CyberRepublik

Hola a tothom. Primer deixeu-me fer una breu introducció del joc:

CyberRepublik és un joc on-line (no cal cap descàrrega a PC) on milers de persones juguen a conquerir el món no només amb guerres, també es fa servir molt la diplomàcia i la política.

Jugar aquest joc només requereix 5 minuts al dia per fer uns mínims, però pots dedicar-hi tant de temps com vulguis. Quant més temps hi dediques més fàcil és fer amics i estar alerta de tot el que passa. Cadascú s'ho fa a mida. Aquests 5 minuts son: alimentar-te, entrenar, estudiar, treballar i lluitar. Tot això son 5 clics de ratolí, no pateixis que no hauràs de trencar-te el cap gaire.

L'objectiu real és que la gent et conegui i assoleixis fites especials dins del joc (ser bon militar, bon polític, bon periodista, bon empresari, etc.), però també ho és que facis molts amics doncs la feina en grup és molt important.

http://desmond.imageshack.us/Himg51/scaled.php?server=51&filename=ccatalunyalogo.jpg&res=medium

Un d'aquests grups som els catalans, tenim tota la estructura per crèixer però ens fa falta gent, força gent per demanar el nostre propi país als administradors del joc, doncs encara no el tenim. Dit d'un altre manera, el que volem es que la regió de Catalunya del joc sigui independent d'Espanya i fins que no siguem 300 jugadors catalans o més no serà pas possible.

Si estas disposat a ajudar-nos i col·laborar en fer CyberRepublik Catalunya ben gran, clica a l'enllaç de sota i registra't. Es força fàcil:

http://www.cyberrepublik.com/en/referrer/56178

Una cosa important: cal que sàpigues llegir en anglès. De moment no fan servir cap altre idioma al joc, tret dels missatges entre els jugadors. Si no entens alguna cosa només cal que em facis un correu des de la missatgeria del joc i t'ajudarem al que faci falta.

T'esperem ben aviat. Salut!

CyberRepublika de Catalunya

Desconnectat

 

Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB