Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Laporta, no presentat

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

#1 19-09-2011 20:31:59

daniol
Administrador
Adicte.cat
Ubicació: Elx
Registrat: 27-01-2008
Missatges: 1345
Web

Laporta, no presentat

La paraula impresentable pot tenir dos significats: el de no presentar-se i el de no tenir la qualitat de presentable, és a dir, un sinònim d'indecència.

En aquest cas, podríem dir clarament que el Joan Laporta és un impresentable en els dos sentits de la paraula. La segona definició per la seva darrera imatge de vividor i capitalista i la primera pel que citaré ara:

La fiscalia ha retirat avui l'acusació contra Sentandreu, implacable feixista del grupuscle Coalición Valenciana que, junt a Españá 2000 i el GAV, va agredir a Joan Laporta i diversos membres del seu grup polític S.I.

Tal i com informa Vilaweb, la fiscalia ha retirat l'acusació contra Juan García Sentandreu per agressió en un acte de Solidaritat Catalana per la Independència a l'hotel Astoria de València el 23 de gener a València. Al no haver-se presentat Laporta al judici, la fiscalia ha acabat optant per retirar l'acusació, donat que els denunciats han al.legat que els insults i agressions eren només contra Laporta i no contra els altres diputats, deixant l’agressió espanyolista impune. Laporta tampoc no ha assenyalat representació legal i, en virtut de la legislació vigent, les faltes només són perseguibles a instància del particular.

López Tena, Uriel Bertran, Antoni Strubell i Guia, que sí que s'han presentat, han comparegut avui per declarar com a testimonis, i han explicat que en arribar a l'hotel on es feia l'acte de SI, un grup de gent que es trobava a l'entrada de l'edifici els va insultar, empènyer i van fer córrer un esprai irritant que va afectar les vies respiratòries i els ulls de diverses persones. Sentandreu havia amenaçat mitjançant un article d'opinió d'una 'resposta hostil' als dirigent que anessin a València.

Ara que la fiscalia ha retirat l'acusació, la jutgessa haurà de decidir si li dóna la raó o bé continua endavant el judici contra Sentandreu.

Es demana que, donat que els sis acusats haurien vulnerat l'article 633 del Codi Penal, per desordre públic i el 620.2 per amenaces i coaccions, amb agreujant de motivació ideològica i de discriminació ideològica en tractar-se d'un acte polític, a Sentandreu se li demana una multa de 20 dies a raó de 100 euros per dia per cadascuna i per la resta d'acusats, se li demanen multes de 15 dies a raó de 60 euros al dia. A més, en concepte de responsabilitat civil per dany social, considerant que hi havia quatre representants polítics escollits pels ciutadans per al Parlament de Catalunya, es demana una indemnització de 3.000 euros a cada diputat i de 2.000 euros a Josep Guia com a organitzador de l'acte.

Alfons López Tena deixa clar al seu Twitter que no li ha fet gens de gràcia: https://twitter.com/#!/alfonslopeztena/ … 7956854786

Desconnectat

 

19-09-2011 20:31:59

 


#2 21-09-2011 19:41:52

Vtopvs
Professor Freak
Professional Freak
Ubicació: Amaurota
Registrat: 16-06-2008
Missatges: 490

Re: Laporta, no presentat

Laporta rep de tots els llocs i amb raó.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB