Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Vodafone intenta frenar l'abolició del roaming a la UE

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

#1 26-04-2011 00:03:56

daniol
Administrador
Adicte.cat
Ubicació: Elx
Registrat: 27-01-2008
Missatges: 1345
Web

Vodafone intenta frenar l'abolició del roaming a la UE

El roaming a la Unió Europea podria tenir els dies comptats. La possibilitat que s'eliminin les tarifes roaming entre Espanya i Portugal ha estat vista amb bons ulls per la Comissió Europea i pretén expandir-ho a la resta de la UE.

Si s'aprova primer la mesura que eliminaria el roaming entre Espanya i Portugal i posteriorment la que ho eliminaria entre tots els països de la UE, els usuaris podríem viatjar a aquests països sense preocupar per la despesa que anem a realitzar amb el nostre mòbil, ja que les tarifes serien les mateixes dins del nostre país que a l'estranger.

El principal opositor en l'actualitat és Vodafone, que ha assenyalat que la proposta és "xocant", ja que "no es pot pretendre que les empreses ofereixin gratis un servei", i que mostraran la seva oposició.

La Comissió Europea espera que la mesura per eliminar les tarifes roaming en els 27 països de la Unió Europea es pugui dur a terme com a molt tard l'any 2015. Aconseguirà el poder de les grans operadores frenar-ho?

Desconnectat

 

26-04-2011 00:03:56

 


#2 26-04-2011 22:10:37

Vtopvs
Professor Freak
Professional Freak
Ubicació: Amaurota
Registrat: 16-06-2008
Missatges: 490

Re: Vodafone intenta frenar l'abolició del roaming a la UE

És que és una vergonya que havent-hi garrafon a tota Europa hom hagi de pagar un impost revolucionari (que és el roaming). Si no guanyen tant com abans, que s'hi fotin fulles!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB