Xarxa social en català, flog.cat
Gent
Piu Piu
Fotos
Grups
Blogs
Jocs
Campanyes
Viu en català
Música
Fòrum
Xat

Ens cal molts jugadors catalans ARA a SIM Republic

Fòrum en català d'opinió i debat lliure sobre actualitat, països catalans, país valencià, política, esport, informàtica... per als usuaris joves de flog.cat

No has iniciat sessió.

  • Inici
  •  » Videojocs
  •  » Ens cal molts jugadors catalans ARA a SIM Republic

#1 18-01-2011 15:24:16

joancat
Usuari
Noob
Registrat: 18-01-2011
Missatges: 1

Ens cal molts jugadors catalans ARA a SIM Republic

Salutacions a tothom:

Ara estic jugant a SIM Republic i actualment soc president d'Andorra (no hi ha Catalunya). Allà som tots els catalans però ens fan falta més per garantir la supervivència de l'unic país català del joc.

Per qui no conegui SIM Republic, us ho explico: tu tens que demostrar que pots ser molt ric comerciant els teus productes, que pots ser un gran polític o ser periodista. Pots elegir 2 professions que hi ha i a totes dues cobraràs un sou mínim que va pujant a mesura que puges de nivells. Per anar pujant de nivells cal que part dels teus guanys els inverteixis en salut i coneixement. I també hi ha altres coses com concursos de preguntes, sortejos, etc. També hi han guerres, sabotatges, judicis, impostos, etc. Sembla molt complicat però es un joc al que pots jugar tant en 5 minuts com 5 hores al dia (depenent de lo actiu, xerraire i estratega social que siguis). 

Be doncs, com deia al principi, la qüestió és que ara mateix a Andorra només som 10 jugadors, que no fem gaires diners amb impostos per fer tropes per garantir la independència del país ni la governabilitat interna. Us necessitem nois-es!

Per això, si teniu temps i ganes entreu aquí:
http://simrepublic.com/

Cliqueu al botó "Take a tour" i després "Sign up" i a la següent pàgina veureu un quadre que posa "I have an invite". Afegiu aquest codi:
INV11554C615

Cliqueu Continuar i ja podreu caracteritzar el vostre personatge estratega.

Només que entreu i veieu la pàgina principal, mireu de contactar amb mi i jo us aniré ajudant a conèixer el joc per dins, repeteixo: en 5 minuts el dominareu, però cal que entreu cada dia aquests minuts per mantenir el català dins del joc.

Va, que us espero.
catlander

Desconnectat

 

#2 25-01-2011 21:23:42

darkkor
Usuari
Alumne
Registrat: 13-01-2011
Missatges: 13

Re: Ens cal molts jugadors catalans ARA a SIM Republic

Ja en teniu un de nou big_smile

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Videojocs
  •  » Ens cal molts jugadors catalans ARA a SIM Republic

Peu del fòrum

© flog.cat, 2009
Powered and © by PunBB